Preko 15 godina iskustva u marketingu, menadžmentu, bankarstvu i konsaltingu. Pomažem biznisima u boljem pozicioniranju na tržištu, korporativnom rastu i povećanju prodaje. Edukujem biznise i ljude o važnosti interneta, e-poslovanja i e-trgovine preko čitanog bloga, gde prenosim svoja znanja, iskustva i veštine iz oblasti biznisa, marketinga, menadžmenta, prodaje i tehnologije.

Master diplomirani ekonomista sa specijalizacijom iz oblasti marketinga / Marketing i Biznis Konstalting / Fokus na internet oglašavanju i internet prodaji / Veliki borac za dovođenje 21. veka u Srbiju / Radio na uspešnom ubijanju pečata / Predstavnik prve firme u istoriji Srbije sa računom u banci bez pečata / Edukuje ljude i kompanije o važnosti interneta, modernih tehnologija i proaktivnih načina komunikacija

Ukoliko Vam je potreban Biznis ili Marketing Konsalting za Vaš biznis budite slobodni da me kontaktirate. Do sada sam upravljao, organizovao i vodio marketing malih i velikih firmi na srpskom tržištu. Svaki od klijenta zabeležio je rast prodaje, korporativnog imidža i percepcije u javnosti.