O meni

Dobrodošli na sajt Darka Vidića, poznatijeg kao Zverko

Sve što je bitno i važno u našim životima predstavlja neopisivo širok opseg i veliku kategoriju stvari, događaja i emocija. Kroz ovaj sajt pokušaću najpre da prenesem svoje interesovanja, znanja, iskustva i veštine iz oblasti biznisa, marketinga, menadžmenta i prodaje. Ali, pisaću i o emocijama, nadanjima, strahovanjima i stavovima iz drugih sfera interesovnja koje nam svakodnevno utiču na život.

Ko je Darko Vidić?

Rođen 1984. godine / Završio osnovne i master studije na privatnom fakultetu / Osnivač i CEO @ Green Design d.o.o (GreenDesign.rs) / Geelancer.com najveći dizajn servis u regionu / Marketing i Biznis Konstalting / Fokus na internet oglašavanju i internet prodaji / Osnivač i COO propalog startapa Dirura / Osnivač, Editor in Cheaf @ Carz.rs srpskog Top Geara / Veliki borac za dovođenje 21. veka u Srbiju / Radio na uspešnom ubijanju pečata / Predstavnik prve firme u istoriji Srbije sa računom u banci bez pečata / Edukuje ljude i kompanije o važnosti interneta, modernih tehnologija i proaktivnih načina komunikacija / Obožava basket / Obožava fudbal al’ nije naročito dobar / Obožava komedije / Apple / U životu ne uspeva pametan nego uporan, stoga je mnogo uporan / Obožava zez na sopstveni račun / Ubio pečat / Prijateljstvo iznad svega

Ukoliko Vam je potreban Biznis ili Marketing Konsalting za Vaš biznis budite slobodni da me kontaktirate. Do sada sam upravljao, organizovao i vodio marketing mnogih malih i velikih startapa i kompanija na srpskom tržištu. Svaki od klijenta zabeležio je rast prodaje, korporativnog imidža i percepcije u javnosti.