Komentari i ocene na internetu i zašto im ne treba verovati

You may also like...

3 Responses

  1. Zverko, dobrodošao u ruralnu Srbiju. Drago mi je da si pozitivno sagledao situaciju i tvoj uticaj podelio sa ostalima. Dugo sam u ovom oblasti i ti si dobro preneo stanje. Nije sve savršeno ali ako postoji dobra namera, sve se može rešiti. Kao kada bi rad marketing agencija u Srbiji okarakterisan kao katasrofalan i svi pričali o stranim firmama. Pozitivnim odnosom i kritikom razvijamo naše resurse. Svako dobro

  2. Slavica kaže:

    Bila sam sa deckom prosle godine u ovom smestaju, preko popusta. Pre rezervacije videla sam razne komentare ali nisam se osvrtala jer zaista je bila dobra ponuda za pun pansion. U svakom slucaju, ima istine u pojedinim komentarima. Sobe jesu bile prasnjave i vrata nisu dihhtovala, ali sve ostalo je zaista bilo super, pogotovo hrana i osoblje. Ne moze da se ocekuje za 1800 din ne znam kakav luksuz, tako da bez obzira i na nedostake, smatram da je super smestaj za taj novac. I sad da ne mogu sebi da priustim neki veci luksuz, opet bi otisla tamo.

  3. Marija kaže:

    Na žalost ima mnogo ovakvih slučajeva. Mnogo je ljudi koji će se potruditi da srozaju konkurenciju na ovakav način pre nego da porade na svom proizvodu i imidžu. Najteže je boriti se sa takvima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *