Kako otvoriti blog i početi sa pisanjem

You may also like...

15 Responses

 1. Sandra kaže:

  Hvala vam na ovim informacijama, svako dobro

 2. Tijana kaže:

  Hvala na korisnim i informacijama.

 3. Merima kaže:

  Hvala na korisnim savjetima ali i iskrenosti 🙂 Posebno mi se svidjela rečenica „Želja je divna stvar. Ideja još bolja. Ali bez realizacije nema od toga ništa.“

 4. Independentgirl kaže:

  Veoma interesantno. Inace nemam obicaj bilo gde da ostavljam komentare, ali zahvaljujuci ovim informacijama, zaista si me ohrabrio da krenem da pisem blog. Dugo vremena mi je trebalo da se odlucim, a sad sam to i uradila. Konacno cu i ja da „izbacim sve iz duse“. ? Zahvaljujem.

 5. Filip kaže:

  Pozdrav, interesuje me da li smem da postavim slike sa interneta na moj blog, odnosno sta je potrebno da bih postavio, a da pritom nemam problema sa autorom, posto se nadam da cu u buducnosti zaraditi koji dinar.
  Hvala

 6. Marija kaže:

  Odlicno,hvala na informacijama!❤

 7. Aida Ohranović kaže:

  Hvala na savjetu

 8. Jelena kaže:

  Hvala puno na ovim savetima. 🙂 Inače ako nekome treba prevodilac ili tumač nek se javi na http://vavilon.rs/sr/
  Pozdrav!

 9. Mustika kaže:

  Odlicna informacija za pocetnika. Hvala Vam G. Zverko. Naravno, sacekam inspiraciju sta treba pisati po temi koju izaberem.

 10. Rara kaže:

  Slažem se:

 11. Zorana kaže:

  Pozdrav. Imam 15 godina, i mnogo sam razmisljala o tome da li da napravim blog, ili ipak ne jos. Kao mala, iz zabave sam pisala razne dramske tekstove, iz razloga jer volim glumu. Ali, kada sam shvatila da meni pisanje zapravo jako dobro ide, pocela sam vise da se fokusiram na sam kvalitet. Imam mnogo stvari o kojima bih zelela da pisem, i osecam se kao da prštim sa svih strana, ali nikako da puknem jer ne izbacujem to iz sebe. Svaki put kada napisem nesto, zelela bih i neko misljenje, ali ne dobijam, i sve sto napisem ostaje samo kod mene, a stvarno bih zelela da vise ljudi to vidi. Samo sam se pitala, da li je dobra ideja da sad, u ovim godinama napravim blog?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *